Retourneren

RETOURVOORWAARDEN

 

• Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen, voor het retourneren van je pakketje. Retourneringen die buiten dit retourtermijn vallen, kunnen wij niet accepteren en worden retour afzender gestuurd. 

• Wij accepteren alleen items in de originele staat. (Oftewel, ongedragen, geen vlekken, geen schade, geurloos, ongewassen, in originele verpakking met labels aan de item('s).

• Wij geven geen garantie op het wassen van de items. en ook geen garantie op studs, glitters, pailletten, steentjes, draagsporen, krassen en parels.

• Wij geven geen garantie op pluis en pillen. Materiaal als wol, acryl, viscose en polyester , vooral in truien kunnen gaan pillen.

• Sieraden mogen niet retour vanwege hygiënische redenen.

• Wij zien graag de items verpakt in de originele verpakkingen, zoals je dit binnen hebt gekregen. 

• Sale items mogen retour.

• Bij een beschadigd item, kun je dit binnen 5 werkdagen aan ons doorgeven via webshop@reinders-jm.com. 

 

Wil je één of meerdere artikelen toch graag retour sturen? Volg dan de onderstaande instructies.

Let op: de retourkosten van €6,95 zijn voor eigen rekening. Dit wordt achteraf automatisch bij de terugbetaling van het geretourneerde item ingehouden.

 

Graag willen we je vragen om voorafgaand aan het retourneren je retourzending online aan te melden.

 

Waar kan ik mijn retour online aanmelden?          

Klik op de onderstaande link die bij jou van toepassing is:

Bij het online aanmelden zonder een account wordt om de volgende gegevens gevraagd:   

  • Bestelling ID: Dit betreft het ordernummer van je bestelling. Dit vind je terug in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen of op de bon die in het pakket is bijgevoegd. (het nummer begint met #5000).            
  • Naam: Vul hier de naam in die ook is ingevuld bij het plaatsen van de bestelling.
  • E-mailadres: Vul hier het e-mailadres in waar je ook de bevestigingsmail op hebt ontvangen.    

 

Ik heb mijn retour online aangemeld, wat nu?

Als het online aanmelden van je bestelling is gelukt, dan mogen alle artikelen die je wilt te retourneren in het pakket worden toegevoegd. Graag in het pakket ook de bon met het ordernummer bijvoegen. (Let op: Als het ordernummer niet terug te vinden is in het pakket, kan het retour helaas niet worden verwerkt.) Plak het retourlabel op de buitenkant van het pakket en breng het pakket vervolgens naar een PostNL punt. Hier ontvang je een verzendbewijs met een track & trace code. Bewaar deze code goed, zodat het pakket altijd te traceren is.

Aanvullende informatie: Reinders is niet aansprakelijk voor artikelen die kwijtraken tijdens het retourneren, zorg dus dat het pakket goed dicht zit voordat dit wordt afgeleverd bij het PostNL-punt.

 

Ik heb geen retourlabel ontvangen, hoe kan ik het pakket nu retourneren?

Als je geen retourlabel in het pakket hebt ontvangen, dan mag het onderstaande retouradres op een briefje worden geschreven en op de buitenkant van het pakket geplakt worden. PostNL zal hiervoor dan een barcode aanmaken. 

 

Ik wil graag artikelen retourneren van meerdere bestellingen, kan dit samen in één pakket worden opgestuurd?

Dat is mogelijk, echter dient er wel van iedere bestelling de bon met het ordernummer in het pakket bijgevoegd te worden. Als dit niet het geval is, kan het retour helaas niet worden verwerkt.

 

Het online aanmelden van mijn retour lukt niet, wat nu?

Als het retour aanmelden via de website niet lukt, verzoeken wij je vriendelijk om de bon aan het pakket toe te voegen en hierop de volgende gegevens te vermelden:

  • Naam en ordernummer
  • Welke items retour komen
  • De reden van het retour
  • “Het online aanmelden is niet gelukt”

 

Let op: Het retour wordt alleen geaccepteerd binnen ons retourtermijn van 14 werkdagen. Het item dient ongedragen te zijn en in de oorspronkelijke staat geretourneerd te worden. Ook dient het kaartje nog aan het artikel bevestigd te zijn.

Retour adres:

Reinders Fashion B.V.
Antwoordnummer 328 
2040 VB Zandvoort