Retourneren

Retour adres:

Reinders Fashion B.V.
Antwoordnummer 328
2040 VB Zandvoort

 

Let op: de retourkosten (€6,95) zijn voor eigen rekeningen. Dit wordt achteraf automatisch bij de terugbetaling verrekend.
Zonder een online aanmelding of schriftelijke aanmelding, in het retourpakket met de order/bon aangegeven welke items er retour komen, kunnen wij het retour niet verwerken en/of aannemen.

Retour aanmelden

Meld online jouw retour aan, plak het retourlabel op de buitenkant van het pakket en breng vervolgens jouw retourzending naar een PostNL punt. De retourzending wordt automatisch verzonden met een track en trace code. Die barcode vind je op het verzendbewijs dat je mee krijgt van PostNL. Dit voor het geval het pakketje onderweg kwijt raakt, dan kan het getraceerd worden.

Toelichting retourneren zonder account

Voor het Retour aanmelden zonder account Klik >hier<  worden om een aantal gegevens gevraagd:

  1. Vul de 'Bestelling ID' in. Deze vind je in de orderbevestiging die je per mail hebt ontvangen (het nummer staat achter het # in de orderbevestiging)
  2. Vul de achternaam in die je tijdens het bestelproces hebt opgegeven
  3. Vul het e-mailadres in waarop je de orderbevestiging hebt ontvangen

Retour aanmelden met een account

Heeft u een account aangemaakt tijdens het bestellen? Dan kunt u inloggen op uw account om uw retour aan te melden. Via deze link komt u dan automatisch uit op de pagina met uw bestelling(en) die voor retour in aanmerking komen.

Nadat je je retour hebt aangemeld

Na het aanmelden van uw retourartikel(en) kun je de artikelen retourneren, maar let op het volgende:

  • Gebruik het juiste retouradres
  • Voeg een kopie van je bestelling in de doos en retournummer noteren op de doos

 


Als het retour aanmelden niet lukt

Als het retour aanmelden van jouw bestelling via de website niet lukt, mag je het retour sturen naar ons antwoordnummer, zoals vermeld op het retourformulier:

Reinders Fashion B.V.
Antwoordnummer 328
2040 VB Zandvoort

Wij verzoeken je vriendelijk om de bon aan het pakket toe te voegen en hierop de volgende gegevens te vermelden:

  • Jouw naam en ordernummer
  • Welke items retour komen
  • De reden van retour
  • “Het online aanmelden is niet gelukt”

Wij dienen deze gegevens op de bon terug te vinden, anders kan de afdeling webshop retouren deze retour helaas niet verwerken.

Let op: Het item wordt uiteraard alleen geaccepteerd binnen een retourtermijn van 14 werkdagen. Het item dient ongedragen te zijn en in de oorspronkelijke staat geretourneerd te worden. Het kaartje dient nog aan het artikel bevestigd te zijn.